• Home
  • About
  • Contact
  • Politică de confidențialitate
  • Facebook
  • RSS
Chef la mine acasa

Chef la mine acasa

Jurnal dedicat pasionatilor de gastronomie

  • Desert
  • Supe
  • Fel principal Carne
  • Fel principal Paste
  • Fel principal Lacto-Vegetariene
  • Fel principal Peste
  • Fel unic / Gratinuri
  • Fel unic / Risotti
  • Garnituri
  • Aperitive
  • Patiserie / Paine
  • Băuturi
  • Conserve
Pendul de Știri
  • [ 24 ianuarie 2020 ] Gogoși pufoase din aluat cu cartofi. Desert
  • [ 14 noiembrie 2019 ] Spaghetti aglio, olio, peperoncino (Spaghetti cu sos de usturoi, ulei si ardei iute). Fel principal Paste
  • [ 29 septembrie 2019 ] Guguluf cu piure de dovleac plăcintar. Desert
  • [ 18 august 2019 ] Răsturnată cu caise. Desert
  • [ 7 august 2019 ] Tarta cu branzeturi. Aperitive
AcasăContact

Contact

Most Shared Posts

Comentarii Recente:

  • Sanda MIHAIL pe Lichior cremă de pepene galben.
  • Florin Cristian pe Pâine din făină de grâu dur (semola rimacinata) și făină 00.
  • Florin Cristian pe Pâine din făină de grâu dur (semola rimacinata) și făină 00.
  • Sanda MIHAIL pe Pâine din făină de grâu dur (semola rimacinata) și făină 00.
  • Gabriela Barbu pe Pâine din făină de grâu dur (semola rimacinata) și făină 00.

Rețete recente

Desert

Gogoși pufoase din aluat cu cartofi.

24 ianuarie 2020 0

Gogoșile sunt bune în general, dar acestea cu adaos de cartof în aluat sunt divine! INGREDIENTE: 500 gr faina pentru cozonac 70 ml lapte 20 gr drojdie de bere 50 gr unt moale 50 gr […] […]

Fel principal Paste

Spaghetti aglio, olio, peperoncino (Spaghetti cu sos de usturoi, ulei si ardei iute).

14 noiembrie 2019 0

In mod paradoxal cele mai simple preparate sunt si cele mai pretentioase. Explicatia sta in faptul ca trebuie obtinut un buchet de gust din foarte putine ingrediente, folosindu-ne doar de tehnici. Sunt cateva preparate din […] […]

Desert

Guguluf cu piure de dovleac plăcintar.

29 septembrie 2019 0

V-am spus și in alte ocazii că imi place mult dovleacul si versantilitatea sa, isi schimba gustul in functie de cum este gătit, putand fi folosit ca ingredient pricipal la supe, risotti, mâncăruri scazute cu […] […]

Desert

Răsturnată cu caise.

18 august 2019 0

INGREDIENTE: pentru blat 3 oua 150 gr zahar 180 gr unt topit 150 gr făină 1 linguriță esenta de vanilie sau migdale 1 praf de sare 20 gr migdale macinate (optional) pentru caramel: 150 gr […] […]

Aperitive

Tarta cu branzeturi.

7 august 2019 0

INGREDIENTE: 2 discuri de aluat foietaj refrigerat 250 gr branza ricotta 150 gr branza mozzarella 150 gr branza Gruyere sau Emmentaler 2-3 linguri branza Grana Padano rasa 2 oua sare si piper pentru uns: 1 […] […]

Desert

Muffins cu caise și gem.

5 august 2019 0

Ca principiu de bază, muffins se realizează amestecând mai întâi ingredientele uscate separat de cele umede, apoi se combină intre ele, pana la omogenizare. In total implică un timp de preparare de maxim 10 minute, […] […]

Aperitive

Pasta de masline si ton (Tuna Tapenade).

16 iulie 2019 0

O pasta simplu de realizat, pentru o gustare sarata. Este gustarea ideala daca aveti de pregatit un bufet, un happy hour, sau daca doriti sa condimentati un sandwich. Practic nici nu exista o reteta, se […] […]

Statistici blog

  • 291.686 vizite

Arhive

  • ianuarie 2020
  • noiembrie 2019
  • septembrie 2019
  • august 2019
  • iulie 2019
  • iunie 2019
  • aprilie 2019
  • martie 2019
  • februarie 2019
  • ianuarie 2019
  • decembrie 2018
  • noiembrie 2018
  • octombrie 2018
  • septembrie 2018
  • august 2018
  • iulie 2018
  • iunie 2018
  • mai 2018
  • aprilie 2018
  • martie 2018
  • februarie 2018
  • ianuarie 2018
  • decembrie 2017
  • noiembrie 2017
  • octombrie 2017
  • septembrie 2017
  • august 2017
  • iulie 2017
  • iunie 2017
  • mai 2017
  • aprilie 2017
  • martie 2017
  • februarie 2017
  • ianuarie 2017
  • decembrie 2016
  • noiembrie 2016
  • octombrie 2016
  • septembrie 2016
  • august 2016
Meta
  • Autentificare
  • Flux intrări
  • Flux comentarii
  • WordPress.org
Abonare la blog via email

Introdu adresa de email pentru a te abona la acest blog și vei primi notificări prin email când vor fi publicate articole noi.

Alătură-te celorlalți 43 de abonați

Confidențialitate și cookie-uri: acest sit folosește cookie-uri. Dacă continui să folosești acest sit web, ești de acord cu utilizarea lor.
Pentru a afla mai multe, inclusiv cum să controlezi cookie-urile, uită-te aici: Politică cookie-uri

About me

Copyright © 2017 | Sanda MIHAIL. Webdesign: SC Geflo Media SRL

Utilizăm cookie-urile pentru a vă asigura că vă oferim cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă veți continua să utilizați acest site, vom presupune că sunteți mulțumit de el.OkNoRead more