Biscuiți oreo – deliciul crocant și cremos

Biscuiții Oreo sunt o adevărată încântare pentru papilele gustative, cunoscuți pentru gustul lor unic de ciocolată și crema delicioasă. În acest articol, vom explora toate secretele acestor biscuiți deosebiți, de la ingredientele lor de bază până la o rețetă tradițională de salam de biscuiți Oreo.

Ingrediente pentru biscuiții oreo

Înainte de a intra în detalii despre rețeta de salam de biscuiți, să aruncăm o privire asupra ingredientelor care alcătuiesc biscuiții Oreo:

 • 175g făină de grâu
 • 75g cacao de bună calitate
 • 1/2 linguriță bicarbonat de sodiu
 • 1/4 linguriță sare
 • 170g unt la temperatura camerei
 • 150g zahăr granulat
 • 1 ou
 • 1 linguriță extract de vanilie
 • Crema de vanilie (pentru umplut)

Acestea sunt ingredientele de bază pentru biscuiții Oreo, iar combinarea lor în mod corespunzător este cheia pentru a obține gustul autentic pe care îl iubim.

Rețeta tradițională pentru salam de biscuiți oreo

Acum că avem lista de ingrediente, haideți să trecem la rețeta tradițională pentru salam de biscuiți Oreo. Acest desert delicios poate fi pregătit în doar câteva pași simpli:

 1. Începeți prin amestecarea făinii de grâu, cacao, bicarbonatului de sodiu și sarii într-un bol mare. Asigurați-vă că toate ingredientele uscate sunt bine combinate.
 2. Într-un alt bol, bateți untul și zahărul granulat până când obțineți o compoziție omogenă și cremoasă.
 3. Adăugați oul și extractul de vanilie în amestecul de unt și amestecați bine până la incorporare completă.
 4. Combinați amestecul de ingrediente uscate cu cel de unt și amestecați până când obțineți o aluat omogen.
 5. Formați din aluatul obținut bile mici și aplatizați-le ușor pe o tavă de copt, astfel obținând biscuiții. Folosiți fundul unui pahar pentru a aplana biscuiții.
 6. Coaceți biscuiții în cuptorul preîncălzit la 180°C timp de aproximativ 10-12 minute sau până când devin crocanți.
 7. Lăsați-i să se răcească complet înainte de a adăuga crema de vanilie între două biscuiți pentru a forma celebrele biscuiți Oreo.

Acum puteți savura acești delicioși biscuiți Oreo făcuți în casă, folosind ingredientele de calitate pe care le-ați selectat cu grijă.

Frequently asked questions despre biscuiții oreo

1. de ce să fac biscuiți oreo acasă?

Făcând biscuiți Oreo acasă, aveți controlul asupra ingredientelor și puteți evita aditivii sau conservanții inutili. Plus, este distractiv și satisfăcător să gătiți proprii biscuiți.

2. pot folosi altă cremă în loc de cea de vanilie?

Da, puteți experimenta cu diferite arome de creme pentru umplut, cum ar fi ciocolata sau menta, pentru a da o notă personală biscuiților Oreo.

3. cum pot păstra biscuiții oreo proaspeți?

Pentru a-i menține crocanți, păstrați-i într-un recipient ermetic la temperatura camerei sau în frigider, în funcție de preferința dumneavoastră.

Aceasta este rețeta și ghidul pentru a pregăti biscuiți Oreo acasă. Sperăm că veți bucura de acești biscuiți crocanți și cremoși la fel de mult ca noi!


Vezi și:

Photo of author

Peroca

Lasă un comentariu